Instalatii gpl in rate cu 0% dobândă şi nici un comision-Bonus Card de la GarantiBank

STAG 300 plus cu injectoare VALTEK 34 si rezervor toroidal interior 63 litri CEA MAI BUNA INSTALATIE GPL IN 2009 !!!
octombrie 2, 2020
Coordonatele GPS pentru atelierul gpl ECO KRAFT BEST
octombrie 2, 2020

Instalatii gpl in rate cu 0% dobândă şi nici un comision-Bonus Card de la GarantiBank

Instalatii GPL in rate cu 0% dobândă şi nici un comision

·         Cu Bonus Card de la GarantiBank poţi sã cumperi mai uşor ce îţi doreşti de la Magazinele Partenere Bonus Card, dacã alegi sistemul de platã în rate cu 0% dobândã şi niciun comision. În funcţie de Magazinul Partener Bonus Card, poţi beneficia de pânã la 12 astfel de rate.

De exemplu: dacă alegi să cumperi în rate o instalatie GPL , care costa 1200 RON, de la ECO KRAFT BEST – Magazin Partener Bonus Card care ofera plata în maxim 12 rate cu 0% dobândă, vei vedea în extrasul de cont lunar cã trebuie să rambursezi câte 100 RON timp de 12 luni. Nu ţi se va percepe nici o dobândă şi nici un comision.

·         Continui să câştigi bonus chiar şi când cumperi în rate.

·         Poţi să foloseşti bonusul acumulat pentru a achita o parte din valoarea produsului, iar diferenţă o poţi plãti în rate.

·         Pentru a afla numărul de rate disponobil la fiecare Magazin Partner Bonus Card acceseazã lista Magazinelor Partenere Bonus Card

·         Canale Directe de Vânzare

·         Agenţiile GarantiBank
Completează Cererea de emitere Bonus Card şi depune-o împreună cu copia actului de identitate la orice agenţie GarantiBank.

·         Online pe site-ul Bonus Card
Completează Cererea online de emitere Bonus Card şi un Agent de Vânzări GarantiBank va colecta documentele necesare de la adresa indicată de tine.

·         Farmaciile Sensiblu
Aplică pentru un Bonus Card în farmaciile Sensiblu din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Ploieşti, Piteşti, Iaşi, Constanţa, Braşov, Piatra Neamţ, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Focşani, Botoşani, Alba Iulia, Slatina, Buzău, Galaţi şi Suceava.

·         Canale Indirecte de Vânzare

·         Alo Garanti 0800 80 1234 (număr apelabil gratuit din reţeaua Romtelecom) sau +40 21 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţele de telefonie) Sună la Alo Garanti, lasă numele, prenumele şi numărul tău de telefon şi un Agent de Vânzări GarantiBank te va contacta.

·         ATM-urile GarantiBank
Inregistrează-ţi numele, prenumele şi numărul de telefon la ATM-urile GarantiBank şi un Agent de Vânzări GarantiBank te va contact Cardul de credit multifuncţional

·         Cu Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din România, îţi oferă posibilitatea de a cumpara de la orice comerciant care afişează sigla MasterCard sau VISA.

·         La Magazinele Partenere Bonus Card poţi plăti integral sau în rate cu 0% dobândă, sau poţi opta pentru creditul de consum pre-aprobat.

·         De fiecare dată când utilizezi Bonus Card, câştigi bonus, pe care îl poţi folosi apoi pentru alte cumpărături la Magazinele Partenere Bonus Card.

Bonus Card, cardul de credit oferit de GarantiBank, a depasit 70.000 de utilizatori. Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care rasplateste consumatorii cu bonusuri de fiecare data cand fac cumparaturi.

„Suntem foarte aproape de atingerea obiectivului initial, acela de a dubla volumul de carduri de credit, de la 40.000 cat aveam in portofoliu la inceputul anului, la 80.000 la finalul lui 2009. Credem ca aceasta crestere a fost determinata in principal de faptul ca Bonus Card este mai mult decat un clasic card de credit. Acesta ofera posesorilor posibilitatea de a beneficia de diferitele campanii pe care le desfasuram impreuna cu cele peste 1500 de magazine partenere Bonus Card, care constau in discount-uri atractive, cumparaturi achitate in maxim 18 rate fara dobanzi sau comisioane sau bonusuri mai mari.”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.


Cardul de credit Bonus Card a fost dezvoltat in Romania adaptand produsul similar lansat de Garanti in Turcia, in anul 2002. Conform analizei publicate in cea mai recenta editie a Nilson Report, o publicatie renumita in industria sistemelor de plati, Garanti Turcia a inregistrat in 2008 tranzactii pe cardul de credit in valoare de 4,52 miliarde USD, nivel care a adus banca pe locul 7 in topul celor mai mari banci emitente de carduri de credit din Europa.

Clientii pot afla mai multe detalii despre cardul de credit Bonus Card accesand www.bonuscard.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila).

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este deţinută în totalitate de Garanti Turcia, cea mai mare bancă privată din Turcia. In Romania, GarantiBank are 50 de agentii, dintre care 20 in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *